Siv Jensen er nazist igjen

Iallefall ifølge Islamsk Råd. Siv hadde på FrPs landsmøte sagt at hun vil stanse hva hun kaller snikislamisering, og viste til Rosengård i Malmô hvor ikkevestlig innvandring og mangel på integrering har hatt dystre konsekvenser.
Her er forholdene dokumentert av det svenske programmet Insider;

Insider – Rosengård

Hun mener det skal være norsk lov og norsk styresett som skal gjelde, og hun vil ikke tillate særkrav for enkeltgrupper ifølge Dagbladet. Asghar Ali i Islamsk Råd mener hun høres ut som tyskerne før krigen. Og Jens Stoltenberg mener hun bør roe seg ned.

Jeg kan vel her gjøre det klart at jeg ikke er spesielt begeistret for FrP, men rett skal være rett, Dette er strengt tatt ikke noe annet enn bølleri. “Vi har monopol på toleranse og antirasisme så om du ikke mener det vi mener er du rasist”, eller i dette tilfelle nazist. Slikt vås er billig, dumt og det bør ikke lure noen som helst.
Asghar surfer her på den utbredte oppfatningen om at fascisme og rasisme er et høyrefenomen. Det er ikke riktig og han burde skamme seg.

Eventuelle lesere av denne bloggen er selvfølgelig så intelligente at de forstår dette, men jeg tenkte jeg skulle la dette bli et ørlite forspill på innlegget om hvorfor plasseringen av kommunisme/sosialisme til ytterste venstre og fascisme/nazisme til ytterste høyre ikke er korrekt. Som kommer ganske snart.

Oppdatering;

Jeg trodde det var klart for alle at tullebukken Asghar Ali og våset hans ikke bør tas alvorlig. Jeg tok visst feil, for det viser seg at Per Kristian Foss mener akkurat det samme. Hva Siv Jensen sier om Islam kan visst sammenlignes med nazistenes angrep på jødene i Tyskland på 30-tallet.

http://www.nrk.no/nyheter/1.6493505

Og Lars Sponheim avslører sin personlige forståelse av hva slags pussige greier dette som kalles demokrati er for noe. For Lars mener ikke det samme som Siv, så da kan de like gjerne holde henne utenfor debatten.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=547178

Jeg må innrømme at jeg er litt forvirret, men det gir nok mening inne i hodene på Per og Lars. Og Asghar.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Stikkord:, , ,

8 kommentarer to “Siv Jensen er nazist igjen”

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. adolph Sier:

  Ja men hvordan vil du gå frem for å plassere FrP på høyresiden?

  Jeg har sagt det før, og gjentar det nå: FrP er et sosialistparti.

  FrP er nærmere Stalin enn noe annet norsk parti, inklusive dette såkalte rødt. Som ikke er noe parti, fordi de mangler partilinje. Sett to medlemmer av Rødt i et rom, og bare en kommer levende ut. De er ikke enige om en jævla ting, annet enn at alle andre tar feil.

  Hvilket minner veldig mye om FrP.

  For frihet, og for frie tøyler for overvåkning?

  FrP er livsfarlig!

  Økonomien kan de ikke gjøre stort med, den går som den går uansett retorikk. Noen som tror at private investorer har mer kunnskap enn statlige? Studer denne såkalte finanskrisen. De gjetter og synser like godt og like dårlig på begge sider. Jeg har sett idiotene med milliarder på bok jobbe på nært hold, og sogar fått fyken for å ha rett. I at de tok feil. Jeg kom med forslag, ble latterliggjort av de store gutta, her skulle de kjøre på med innleide folk som KAN dette. Kronene tikker ut, tiden går, underskuddet vokser, de innleide presenterer en løsning, og underskuddet vokser enda mer. Konsulentene ombestemmer seg, gjør som jeg har sagt at de burde gjøre hele tiden, bedriften tjener penger igjen, og jeg får fyken for å være negativ…

  her er gutten sin som aldri mer kommer med forslag eller ideer til arbeidsgiver, ta meg faen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Unknownrebel Sier:

  Jeg kommer som sagt til å skrive dypere om hva som befinner seg til høyre og venstre, så mer om det senere.

  I realiteten er idag alle partier i større eller mindre grad sosialistiske/sosialdemokratiske, det eneste seriøse unntaket jeg kan komme på er DLF.
  Men, av de store partiene er nok FrP det minst sosialistiske alternativet.

  Du nevner økonomien, og at de ikke kan gjøre noe med den. Det er mye man kunne gjort med økonomien, sannheten er at de ikke vil. Det viktigste og beste man kunne gjort ville vært å la økonomien være ifred. Jeg er som kjent (?) tilhenger av laissez faire kapitalisme og gullstandard. Dette er så langt fra dagens system som man kan komme. Dagens politiske etablissement ønsker ikke forandring eller folks beste, de ønsker kun å holde skuta flytende så de ikke synker selv. Finanskrisen er det tydeligste eksemplet vi kunne fått på at det ikke eksisterer alternativer. Det er staten mot folket, alltid.
  Men, poenget med innlegget var at Asghar Ali er en fjompenisse, samt det var ment som et forspill på et litt lengre innlegg.

  Forøvrig, finanskrisen trenger ikke bare være leit, det er et korrupt system som kollapser. Man kan bare håpe folk skjønner hva som skjer.
  Jeg synes det passer å sitere Nietzsche;
  “Det som holder på å falle, fortjener å bli dyttet”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. adolph Sier:

  Du glemmer at Norge er en liten øy.

  En omlegging av økonomien kan ikke gjøres fra Norge, å innføre et fritt marked i Norge uten at de store er med på laget vil føre verdier ut av Norge, og ingenting kommer inn. Null skatt ville fått mange selskaper til å etablere seg i Norge, men de skatter ikke, og tar med seg arbeidskraft utenfra. Ingen fortjeneste, eller pensjon, på deg.

  Det er der vi er uenige, der og i troen på at markedet er logisk.

  De som handler på børsen har ikke kunnskap om hva som kommer. jeg har tross alt forhandlet og diskutert med noen av de rikeste her i landet, og de er naut. Feilen er at vi hjelper dem når de driter seg ut.

  Og hadde markedet styrt, hadde vi ikke hatt internet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. adolph Sier:

  Problemet er børsen, kjapp oppgang er viktigere enn stabil lønnsomhet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Unknownrebel Sier:

  Markedet er summen av frivillige valg gjort av samtykkende mennesker. Markedet er fred. Når man snakker om å regulere dette store slemme “markedet” så snakker man om å regulere arbeidskraft, ideer, skapervilje, kreativitet og folks intellekt. Hensiktene kan være så edle som bare det, men å rette statens pistoler mot fredelige menneskers fredelige handlinger er intet mindre enn grovt umoralsk.

  Man hører alle mulige slags hint til hva slags samfunn vi vil få om ikke staten er der for å regulere og holde på plass “markedet”, eller folket. Sosialistenes rørende omtanke for sine medmennesker er ikke like imponerende om man kaller A for A. Om ikke voldsmonopolet er der for å tvinge oss til å være gode og moralske, og er der for å sørge for oss fra fødsel til grav, så havner vi i rennesteinen.
  Alle mulige slags spådommer om hva vil skje om vi legaliserer fred imponerer ikke meg.

  Og om børsen, jeg nevnte at den pågående krisen er et konsekvensen av et korrupt system som holder på å kollapse, gjorde jeg ikke?

  Til slutt, du nevner internett. Det er riktig at det opprinnelig var en statsoppfinnelse om det er det du mener. Men internett, mens det enda er fritt, er en libertariansk våt drøm. Det er det beste eksemplet på hva menneskers frie valg kan produsere, så om du lette etter et eksempel på hva markedet ikke kan gjøre valgte du dårlig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Bjarne_B Sier:

  Det Islamsk Råd gjør her er ikke annet enn de alltid har gjort – skape sterke “skremmebilder” – høylytt og overdramatiserende. Alt for å stigmatisere. Splitte. Muslimer vil nok ikke bli forfulgt i Norge på samme måte som jødne. Men om muslimer skal bli akseptert har Islamsk Råd en del av ansvaret for.
  De største rasistene er vel de som behandler andre raser annerledes enn andre. Pr definisjon er muslimer rasister da de behandler bl.a. nordmenn / kristne annerledes enn andre muslimer. Men skriker du rasist til en nordmann trekker han seg (for det er farlig å være rasist). Men det finnes helt sikkert noen norske rasister – min påstand er at det er mye større andel rasister blant andre raser og tros-samfunn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Bjarne_B Sier:

  Økonomi.
  Sammen med noen få andre land kan Norge gjøre mye pga olje-inntektene.
  Dagens økonomiske systemer skapt for de få kapitalistene som har penger nok til å tjene mer penger på pengene sine.
  Dagens økonomiske system er basert på vekst. Derfor provoseres det fram vekst – nye modeller – nye moter – nye tekniske oppfinnelser – nye hjelpemidler alt for at vi skal få mer tid til å produsere og å selge flere produkter vi ikke egentlig har bruk for. (Jeg trodde aldri jeg skulle skrive / mene dette).
  Norge hadde alt for stor lønnsøkning med etterfølegende prisstigning i 60 og begynnelsen av 70-årene. Derfor er Norge blitt et av verdens dyreste land å leve i og å produsere i.
  Nå har vi trolig økonomi/rikdom nok til å reversere dettte. Hvordan?
  Veldig forenklet:
  Avvikling av skatt på lønnsinntekt (under et visst nivå) med tilsvarende reduksjon i lønn. Slik at levestandarden blir omtrent som nå.
  Slik at det over tid blir billigere å produsere i Norge, og vi kan bygge opp en produksjon / industri igjen.
  Men forutsetningen er at ikke grådige bedriftseiere stikker av med gevinsten, men at også arbeidstakere får del i lønnsomhetsvekst.
  Hva skapes på børsen. Ikke en dritt så vidt jeg kan se. Børsen er som et hvilket som helst annet spill. Noen vinnere og noen tapere. Det er på børsen penger kan skape penger. DE som “leker” på børs er avhengig av vekst – vekst i lønnsomhet slik at aksjer kan selges med gevinst.
  Men det er langsiktige bedriftseiere som må eie bedriftene. Ikke de kortsiktige “spillere”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Unknownrebel Sier:

  Veloverveide kommentarer verdsettes alltid.
  Inntektskatt bør helt klart fjernes, selvfølgelig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00