FrP er intolerante homsehatere!

Det kan man ihverfall få inntrykk av om man leser denne saken på db.no. Men som så ofte før korresponderer ikke overskriften med virkeligheten. I forbindelse med den årlige homoparaden i Oslo sier FrPs Sylvi Listhaug dette;

“For meg må homofile feste og feire når og hvor de vil, og mange har tydeligvis en voldsom trang til å markere seg. Men jeg tror ikke at det styrker saken deres når halv- og nesten helnakne folk danser rundt i Oslos gater. Når grasrota rundt omkring i landet får se slike bilder, bidrar det ikke til større toleranse.”

Og dette ble under pennen til Dagbladets journalist til at FrP ikke vil ha homoparade. Under et bilde av danseglade homoer står det sågar; “Dette vil FrP ha en slutt på”. Men ingensteds i artikkelen kommer det frem at dette er tilfelle.

Også vg.no har samme saken og samme overskriften. Men hos vg omtales paradedeltakerne som “halvnakne homser”, tett etterfulgt av et sitat fra Listhaug. Og vips, så har man koblet Listhaug til meninger man ikke skal ha.

Finnes det ordentlige journalister i Norge?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Stikkord:, , ,

5 kommentarer to “FrP er intolerante homsehatere!”

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. JILL WHITE FANEBUST Sier:

  Ening med FRP at Homsene ikke trenger og løpe halvnaken
  gjennom Oslo.Det må være andre måter og makere seg på.

  JILL

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Fagballs Sier:

  500.000kr for å lage homo-sirkus? Bra skattepengene mine går til noe fornuftig. De har vel tydligvis et stort markersbehov..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Kj3tiL Sier:

  Nei, det finnes svært få nøytrale gode journalister i landet. I alle fall er de ikke godt synlig. Dessuten må de få som ikke kun vil skrive dritt om FrP forholde seg til en rød ledelse i avisene. Media styrer uhyggelig mye av informasjonen og mange skummer igjennom aviser og får med seg overskriftene. I dag, i min lokalavis hadde de på sin “humor-side” 3-4 negative fordomsfulle kommentarer til FrP. Den hånlige nedlatende holdningen som de fleste kommer med mot FrP gjør meg både sinna og kvalm.

  Desverre tror jeg ikke FrP får nok oppslutning i 2009, men dagen kommer da sosialister og blodrøde politikere og journalister skal få spise sine ord og se at FrP har politikk og kompetanse til å forbedre Norge!

  Jeg gleder meg…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Unknownrebel Sier:

  Virkelig? Jeg tror FrP kommer til å få et brakvalg. Nå er jeg liberalist på ordentlig, og kan dermed ikke støtte statsmonstrene i FrP, men det skal bli morsomt å se trynet på de mest rabiate motstanderne når FrP kommer i regjering.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. osloberte Sier:

  Morsomt tankeeksperiment: Igår sa de på Dagsnytt av det nå er blitt 100 000 katolikker i Oslo.. Tenk om de skulle – sånn som homoene – kjørt en femdagers hel svær jævla katolikkfestival i oslo sentrum. Men inngjerdet område foran Rådhuset og opptog med nonnedrakter.. Storstilt gudstjeneste med storskjerm ved Rådhuset og flammende appeller som høres ut over halve sentrum.. Dèt hadde provosert folk og skapt angst hos ledende kretser… Homofile som er så narsisistisk anlagt at de må vise seg i gata med skinnklær og dameparykk gir jo bare næring til myten om at homofili er noe “unaturlig”.. Også er det litt komisk..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00